Quiz der Filmtitanen

Hij is er weer, de geweldige filmquiz van Camera Obscura! En dit jaar zal dat een heel speciale editie worden want de winnaars van de voorbije edities zullen de handschoen tegen mekaar opnemen in een ultieme clash der filmquiztitanen!
We zijn dit jaar de gewone filmstervelingen echter niet vergeten: ook zij kunnen dit jaar giganteske hoeveelheden eer en glorie opstrijken. Alvorens van start te gaan met onze Ultieme Filmquiz, staat er immers een voorronde gepland waarvan de winnaar dan de confrontatie mag aangaan met de drie reeds geselecteerde filmquiztitanen.
Indien je ervan overtuigd bent dat jouw filmkennis kolossale proporties aanneemt, staat je nu dus maar één ding te doen. Stuur razendsnel een e-mail naar cameraobscuraATradioscorpio.com en wie weet word jij wel de oppergod van het leuvense filmquizlandschap!

[Behalve de titel van oppergod zijn er natuurlijk heel wat mooie prijzen te verdienen. De winnaar gaat alvast naar huis met 10 filmtickets & wordt verder nog overladen met leuke filmposters, soundtracks en filmgadgets. Ook voor de niet zo fortuinlijke deelnemers zijn trouwens tal van mooie prijzen weggelegd!]

0 reacties :: Quiz der Filmtitanen